logotype
image1 image2 image3 image4 image5 image6 image7 image8 image9 image10 image11 image12 image13 image14 image15 image16 image17 image18 image19 image20 image21 image22 image23 image24 image25 image26 image27 image28
Previous month Previous day Next day Next month
By Year By Month By Week Today Search Jump to month
Nov začetek Honda kluba Slovenija - Krof meet
Sunday, 12 May 2013, 
Hits : 654
by Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Kot vsako leto, bo tudi letos tradicijonalno Honda srečanje na Trojanah, znano pod imenom “Krof meet”, ki bo v nedeljo 12.5.2013 ob 14:00.

Zopet imamo Honda klub Slovenija in tega se veselimo! Organiziramo srečanje, katerega namen je druženje, spoznavanje novih ljudi, krožna vožnja in še kaj.

Smo na začetku, novem začetku in žal brez denarja. Veseli bomo, če se včlaniš v edini uradni Honda klub Slovenija in nam s tem pomagaš, pri prirejanju dogodkov in srečanj. Članarina nam je zaenkrat edini vir za delovanje in preživetje kluba. Včlaniš se lahko preko naše nove spletne strain: www.hondaklub.si. Članarina je 25 EUR, vsak član dobi majico z logotipom kluba in nalepko. Obljubljamo tudi ostale ugodnosti, ki pa bodo sproti znane (popusti na uradnih servisih in še kje drugje, cenejša ali zastonska srečanja ki jih organiziramo mi in še kaj….).

Pristopno izjavo lahko izpolniš tudi na Trojanah, kjer dobiš klubsko majico in nalepko, ter seveda vsak novi član tudi krof.

Seveda ste vabljeni vsi, ne glede na članstvo, žal pa ne moremo obljubiti, da bomo lahko zagotovili krofe, kajti kot smo omenili, klub je brez denarja. V prihodnje pa obljubljamo, če nam boste pomagali s svojo učlanitvijo v klub, da s takimi stvarmi ne bo težav. Najverjetneje se nam bodo letos pridružili celo Hondaši iz tujine, ki naj ostanejo presenečenje.

Vaš Honda klub Slovenija

Location Trojane

Facebook

2024  Honda klub Slovenija | HCSI